Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo Regenboog

Afsluiting schooljaar


Allereerst zal de regelmatige bezoeker van deze site hebben gemerkt dat er de afgelopen paar maanden erg weinig activiteiten werden gemeld. Eén en ander had alles te maken met de de AVG wetgeving. Omdat we een levendige site willen bieden met veel beeldmateriaal zagen we ons genoodzaakt hier zeer terughoudend in te zijn, vandaar de 'stilte'. We beraden ons om toch in de toekomst (nieuwe schooljaar) wel weer enigszins, binnen de regels van de wetgeving op de privacy, onze site als mooi uithangbord voor de school weer vorm te geven.

 

Ondertussen zijn we op school de vakantie in gegleden en dat is zeker niet onopgemerkt gebleven. Dinsdag 17 juli hebben we afscheid genomen van 72 groep 8 kinderen. Nadat de week ervoor drie keer in de Meerpaal fantastische uitvoeringen zijn gegeven van de afscheidsmusical; wat hebben ze daar geschitterd. Verder was de Grote Zevensprong sportdag in juni ook weer een goed en fijn verlopen hoogtepunt in dit afgelopen jaar. De schoolreizen mogen ook genoemd worden in dit verband. Bij alles bleek de hulp van de ouders weer onmisbaar en wat fijn dat we iedere keer weer een beroep op hen konden doen. Een kleine attentie mocht hen via de kinderen deze week bereiken. Ook vanaf deze plaats nogmaals weer een 'hartelijk dank voor uw inzet binnen de school'. Zonder dit was veel onmogelijk om te realiseren.


Dan nu dus ZOMERVAKANTIE. Allen een heel fijne tijd gewenst en op maandag 3 september gaan de deuren weer open voor een nieuw schooljaar.

 

Fijne vakantie: team de Zevensprong
 

Privacyreglement leerlingen Codenz

Klik hier voor het downloaden van het privacy reglement voor leerlingen Sichting Codenz....


Lees verder Lees verder

Privacyreglement leerlingen Codenz

Klik hier voor het downloaden van het privacy reglement voor leerlingen Sichting Codenz....


Lees verder Lees verder    • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten
    • AgendaDeze maand

      Volledige agenda
      klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online