Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo Regenboog

Pret op het plein

Pret op het plein

Bericht van Anita Wesseling,

 

Met enthousiasme breng ik graag een nieuw (sportief) evenement bij u onder de aandacht.
13 april aanstaande zal voor de 8e keer de Zuiderzeeronde in Dronten georganiseerd worden. Dit jaar denken we ook aan de kleinere fietsers onder ons en organiseren wij een side event genaamd “Pret op het Plein”.Het Meerpaalplein zal op die dag in het teken staan van de fiets maar om het extra leuk aan te kleden zal er ook een springkussen, clown, limonade koe, schminkers en meer van dit soort attracties aanwezig zijn.

We hebben onwijs leuke loopfietsjes met te gekke dierenhelmpjes besproken voor de allerjongsten van 3 tot 5 jaar. De kinderen van 5 tot 8 jaar mogen het parcours op met hun eigen fiets en er zal een clinic op echte racefietsen georganiseerd worden voor de jeugd van 8 tot 12 jaar. Tussendoor mag een ieder zijn kunsten laten zien op bijzondere fietsen. Denk hierbij aan een éénwieler en een minitandem.Voor meer informatie verwijs ik graag naar bijgevoegde flyer.

Met alleen ons enthousiasme gaat het natuurlijk geen geslaagde dag worden en daarom zouden we het heel fijn vinden wanneer u het onder de aandacht zou willen brengen bij onze doelgroep. Ieder kind krijgt een leuke prijs mee naar huis en voor de allerbesten is er een speciale beloning!Wij willen u alvast bij voorbaat hartelijk danken, mochten er nog vragen zijn dan ben ik te allen tijde bereikbaar per e-mail.

Met vriendelijke groet,
Namens de organisatie van de Zuiderzeeronde,

Anita Wesseling

 

 Naar nieuwsblog


    • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten
    • AgendaDeze maand

      Volledige agenda
      klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online