Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo Regenboog

Paasvieringen

Paasvieringen

Donderdag 29 maart zijn er maar liefst 3 paasvieringen gehouden in de hal van de school. Tijdens deze paasvieringen (groep 1 en 2, daarna de groepen 3 - 5 en 's middags de groepen 6 - 8) had elke groep een eigen inbreng en samen verbeeldde dit op een heel mooie wijze het lijdensverhaal van Jezus uitmondend in uiteindelijk het verhaal van de opgestane Heer op de Paasmorgen. Vanuit het maandthema 'Geloof, hoop en liefde' hebben we met elkaar op school mogen zien dat de dood niet het einde is maar een nieuw begin; geloof in het verhaal, hoop voor de toekomst als alles verkeerd dreigt af te lopen en de liefde zien die God heeft voor Zijn schepping waarbij de dood wordt overwonnen. Het waren vanuit deze achtergrond alle drie heel mooie vieringen. De presentaties van de vieringen zijn te volgen d.m.v. de linken die geplaatst zijn.

Ook de Paaslunch (klik hier voor de foto's in groep 3 - 5)tussen de middag was een groot succes, ook hierbij hadden veel groepen weer hun eigen inbreng: de één deed een lopend buffet en een andere groep had juist alle groepstafels al helemaal gedekt. Ook het intekenen op de lijst van meegebracht eten verliep prima. Overal was genoeg en het was ook zeer gevarieerd. Iedereen die op één of andere manier hieraan heeft bijgedragen: Hartelijk dank daarvoor, het heeft bijgedragen aan een fijne dag op school.

 

Klik hier voor de foto's van de viering van de groepen 3 - 5 
Klik hier voor de presentatie van de viering van groep 3 - 5 (Google presentation)
Klik hier voor een kort filmpje van 'Jezus is opgestaan' 

 

Klik hier voor de foto's van de viering in de groepen 6 - 8 

Klik hier voor de presentatie van de viering van de groepen 6 - 8 (Google presentation) 

 

Klik hier voor de foto's van juf Jenneke van de viering en de paaslunch in groep 2a Naar nieuwsblog


    • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten
    • AgendaDeze maand

      Volledige agenda
      klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online