Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo Regenboog

KidsmiX! Meerpaal

KidsmiX! Meerpaal

Op ontdekkingstocht bij KidsmiX!

Op dinsdag 27 februari kunnen kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar meedoen met KidsmiX in de Meerpaal. Deze dag vindt plaats in De Meerpaal en wordt georganiseerd door De Meerpaal Academie, de Meerpaal Welzijn en Sport in Dronten.
Tijdens deze editie van KidsmiX gaan de kinderen op ontdekkingstocht. Het programma bestaat uit een workshop kinderkunst, op zoek naar de Schat, experimenteren met proefjes en uiteraard staat sport & spel weer op het programma. Na de lunch kunnen de kinderen ontspannen bij een reguliere bioscoopfilm voor jeugd. Zo heb je een leuke dag met activiteiten én film! Aanvang 10.00 uur, einde omstreeks 15.30 uur. 
Deelnemen Kinderen die graag willen meedoen met KidsmiX kunnen zich aanmelden via het Serviceplein in De Meerpaal. Reserveren kan tot 21 februari en kaarten kosten € 12,50,- en met De Pas van Dronten   € 10,00 (inclusief drinken, maar excl. Lunchpakket, graag zelf meenemen). Reserveren kan telefonisch via 0321 388 777. Langskomen kan natuurlijk ook. Bij minimale aanmeldingen gaat deze dag niet door en bij 60 kinderen stoppen de inschrijvingen om de kwaliteit te waarborgen.

Voor meer informatie kunt u te-mailen naar:

Claudia Goedvree, jongerenwerker, c.jansen@meerpaal.nl.Naar nieuwsblog


    • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten
    • AgendaDeze maand

      Volledige agenda
      klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online