Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo Regenboog

Maandviering november

Maandviering november

Vandaag, 29 november, weer 3 mooie en zeer verschillende maandvieringen meegemaakt op de Zevensprong. In de maand november stond het bijbelboek Ester centraal en de Psalmen. Het thema was dan ook heel toepasselijk 'Daar zit muziek in'. In de maandbrief stond al geschreven:

We gaan in de verschillende bouwen kijken naar het leven van Ester, hoe ze de koningin werd, het plan van Hamanen hoe Ester het Joodse volk redde. Want voor Ester was het niet gemakkelijk, ze had durf nodig om naar de koning te gaan ze moest haar grote geheim vertellen.Ook gaan we luisteren naar en lezen over verschillende Psalmen. Een Psalm kan een lied zijn om te eren, een ode zijn aan de koning of vertellen dat God altijd bij je is. 

 

In de middenbouw werden o.a. mooie tekeningen getoond, liederen gezongen over Ester, een heuse rap (zelf gemaakt door 3 jongens) gedaan en een interview van Ester afgenomen en er vond een modeshow plaats waar enkele meisjes gekleed gingen zoals ze dachten dat koningin Ester zich zou hebben gekleed..

Wilt u weten waar het in de klassen o.a. over ging: klik hier

 

Klik hier voor de foto's van de middenbouw Naar nieuwsblog


    • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten
    • AgendaDeze maand

      Volledige agenda
      klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online