Deze website is niet goed met deze oude versie van Internet Explorer te bekijken. We raden u aan om naar de nieuwste versie van Internet Explorer te upgraden of gebruik te maken van Google Chrome of Firefox.
Logo Regenboog

TSO - Overblijf


                                     


Welkom op de webpagina van de tussenschoolse Opvang (TSO) van PC basisschool “de Zevensprong” in Dronten. 

Ouderinformatie TSO

Welkom bij de TSO!

Met een team van ongeveer 30 overblijfbegeleiders verzorgen we de tussen schoolse opvang op De Zevensprong. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is/zijn uw kind(eren) van harte welkom.

Ons doel is een gezellige lunchtijd te creëren. Als het weer het toelaat, gaan we voor of na de lunch naar buiten. Bij regen kunnen de kinderen binnen gezellig samen spelletjes doen, kleuren, lezen of iets dergelijks.

Wij, Anja en Ilonka Terhaerdt, zijn de coördinatoren. We dragen dezelfde achternaam: we zijn moeder en dochter. Anja verzorgt de coördinatie op maandag, donderdag en vrijdag. Ilonka op dinsdag. Op deze dagen zijn we aanwezig van 11.30u – 13.30u. Behalve op vrijdag.

Wij werken met het online registratie- en administratiesysteem ‘MijnTSO’. Alle aan- en afmeldingen verlopen via het digitale platform ‘MijnTSO’.

 

Nieuw bij de TSO?

 

Nieuwe aanmeldingen verlopen via tsodezevensprong@codenz.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons de benodigde gegevens voor ‘MijnTSO’.   

 

We zien uw kinderen graag bij de TSO De Zevensprong. 


 

 

 

 Met een hartelijke groet,

 

Anja en Ilonka                                

 


Klik hier voor de meer uitgebreide informatie over de TSO pcb de Zevensprong
    • klik willekeurig op de pagina om dit venster te sluiten

Gerealiseerd door het OS-Scholenpakket - Uw school online